Elektrická odsávačka mléka pro děti 252096

Kód: IK-NP-042
Neohodnoceno
Značka: NUK
1 346 Kč / ks 1 112 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mateřské mléko je nejlepší a nejpřirozenější potrava pro miminka. Pokud však nemůžete nebo nechcete kojit, je odsávání mléka dobrou alternativou, aby vaše miminko nebylo o tuto vzácnou potravinu ochuzeno. Maminky, které pravidelně odsávají mléko, často používají elektrické odsávačky. Odsávačka mateřského mléka NUK Luna je malá, lehká a snadno se používá – dokonale přizpůsobená potřebám moderních maminek.

Jemné
Měkká silikonová vložka se optimálně přizpůsobí tvaru prsou a její jemné vložky poskytují příjemnou masáž a stimulují tok mléka. Sací výkon je také nastavitelný - pro výjimečně jemný výraz a maximální pohodlí.

Jednoduché použití
NUK Luna odsávačka mateřského mléka je malá a lze ji snadno ovládat jednou rukou – ideálně vyhovuje potřebám moderních matek.

Praktický
Odsávačku Luna lze snadno rozebrat a vyčistit. Může být napájen ze sítě (součástí napájecího adaptéru) nebo z baterií.

Dodává se s nádobou na mateřské mléko
Odsáté mléko teče přímo do NUK nádobky na mateřské mléko vyrobené z robustního polypropylenu. Nádoba je vhodná pro uchovávání, zmrazování a ohřívání jídla, stejně jako pro krmení miminka - aniž byste museli jídlo přelévat.

Součástí balení je také silikonový dudlík NUK FIRST CHOICE+ vel. 1 (0-6 měsíců), S (malý otvor), šroubovací uzávěr, pojistný kroužek, kryt bradavky a základna a také napájecí adaptér s výměnnými koncovkami zástrčky na cesty.

Elektrická odsávačka NUK Luna představuje moderní způsob odsávání mléka.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: